صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

مدارس الگوی صالح

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - 11 June 2024
جانشین فرماندهی سپاه امام علی‌بن‌ابیطالب (ع) قم گفت: در حوزه مشاغل و اشتغال بانوان، مشاغلی مطلوب است که در زمره مشاغل خانگی باشد و آسیبی به اصل بنیان خانواده و وظیفه تربیت فرزندآوری خواهران وارد نکند.
کد خبر: ۹۴۹۳۶۴۳
|
۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سردار مهدی کبیری‌پور با حضور در حوزه ۳ بسیج خواهران کوثر، طی سخنانی بیان کرد: حوزه کوثر از حوزه های اصیل و با هویت شهر قم است و همواره جزو پایگاه های برتر استان در جشنواره های مختلف بوده است.

جانشین فرماندهی سپاه امام علی‌بن‌ابیطالب(ع) قم با اشاره به موفقیت های حوزه ۳ کوثر اظهارداشت: منطقه نیروگاه برغم محدودیت های که دارد سرشار از ابتکار و ایده‌های جدید است که فرصت خوبی برای خدمت رسانی به مردم بوجود آورده است.

وی با اشاره به برخی کم توجهی‌ها به پایگاه و حوزه‌های بسیج خواهران، تصریح کرد: بخاطر برخی نگاه های سنتی جاری، هنوز شرایط لازم در حوزه زیرساخت، امکانات‌ و تعداد پایگاه های بسیج خواهران ‌و‌فعالیت آنها در شهر قم اتفاق نیفتاده است.

سردار کبیری پور اظهار داشت:فعالیت خواهران بخاطر مسوولیت پذیری و دغدغه ذاتی این افراد چشمگیرتر و موثر از پایگاه های برادران است و خواهران بسیجی در برخی امور بسیار جلوتر از برادران می باشند.

جانشین فرماندهی سپاه امام علی‌بن‌ابیطالب (ع) خاطرنشان ساخت: سهم و سرانه حوزه‌های بسیج خواهران در مباحث فرهنگی، ورزشی و سایر طرح‌های جاری نباید تضعیف نشود و به موازات برادران استفاده حداکثری از امکانات پیش‌بینی شده انجام بگیرد.

سردار کبیری پور اهمیت توانمندسازی و آگاهی نسبت به موضوعات روز بسیج و جامعه، گفت: آموزش و توانمندسازی سازی سال آینده نیز جزو اولویت‌های اصلی حوزه‌های بسیج خواهران خواهد بود.

جانشین فرماندهی سپاه امام علی‌بن‌ابیطالب (ع) قم تصریح کرد: در حوزه مشاغل و اشتغال بانوان، مشاغلی مطلوب سپاه استان است که در زمره مشاغل خانگی باشد و آسیبی به اصل بنیان خانواده و وظیفه تربیت فرزند آوری خواهران وارد نکند.

وی در پایان همچنین با اشاره به نیاز به بروزرسانی و امکانات‌ پایگاه‌های بسیج و شرایط اقلیمی نسبت به تجهیز زیرساخت‌های اولیه تاکید کرد.

ارسال نظرات