خبرهای داغ:
گزارش بسیج از خواسته های به حق جهادگران،

جهادگران با مشکلات فراوان، گره از مشکلات اقتصادی باز می کنند

مسئول گروه جهادی شهید علی نوری گفت: گروه های جهادی نمونه بارز اقدام و عمل بوده اند؛ هرچند از نظر میزان منابع مالی دچار مشکل هستند.
کد خبر: ۸۶۵۸۲۵۷
|
۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸

سعید کارگر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی با اشاره به نامگذاری سال" اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" از سوی امام خامنه ای(حفظه الله) اظهارداشت: اقتصاد مقاومتی حرکت پیشرو در جهت اقتصاد درون زا و تکیه به پتانسیل داخلی است.

وی گفت: اقتصاد مقاومتی نیاز به مدیریت و اجرای جهادی دارد تا شاهد موفقیت در راهبردهای اقتصادمقاومتی از سوی مدیران اجرایی و آحاد مردم باشد.

مسئول گروه جهادی شهید علی نوری از حوزه مقاومت سیدالشهدای شهر آیسک بیان کرد: گروه های جهادی نمونه بارز در بحث اقدام و عمل بوده اند؛ هرچند از نظر میزان منابع مالی دچار مشکل هستند.

کارگر عنوان کرد: جهادگران اردوهای جهادی از ظرفیت های موجود و حداقل های پیش رو فعالیت استفاده در بحث درآمد زایی و اصلاح شیوه های کهنه در سطح کشور به خصوص در مناطق محروم را دنبال می کنند که نیاز به تقویت و پیشتیبانی دارد.

مسئول گروه جهادی شهید علی نوری گفت: اگر نهادهای مربوط و دستگاه های دولتی با کمک رسانه ها بتوانند به یک انسجام و هدف مشترک در این زمینه برسند می توان در سال جدید شاهد گام های موثری در بحث اقتصاد مقاومتی از طرف گروه های جهادی بود که از طرفی همت جهادگران هم مورد توجه و مورد انتظار خواهد بود.

جهادگران با مشکلات فراوان، گره از مشکلات اقتصادی باز می کنند

علی علمداری جهادگر اردوهای جهادی آیسک نیز در گفتگو با خبرنگار بسیج اظهارداشت: در طی چند سال اخیر خداوند توفیق خدمت داده است که به عنوان عضو کوچکی از جهادگران در اردوهای جهادی شرکت کنم.

وی افزود : روستاهایی که کاملا محروم حوزه شهرستان سرایان از شهر آیسک از جمله روستاهای زنگویی ، نوبهار، نوده و چاه قیاس مصعبی می باشد.

این جوان بسیجی عضو اردوهای جهادی به نقش اردوهای جهادی اشاره و عنوان کرد: اردوهای جهادی فضای پر انرژی و نشاط آور و در عین حال گرم و صمیمی گروه های جهادی شخص بنده را به شدت تحت تاثیر قرار داده و همیشه حضور در جمع این گروههای جهادی را از اولویت های کار خود قرار داده ام.

وی ادامه داد: این مساله باعث شده تا کار در جمع دیگر دوستان و همکاری و همدلی در پیشبرد راهداری گروه ها را بهتر و قوی از قبل فرا گرفته و به آن رغبت شود.

علمدار به نقش اردوهای جهادی در توسعه مناطق محروم و روستاها اشاره کرد و افزود: مسلما اردوهای جهادی از زمان تشکیل و فعالیت خود در روستاها توانسته است به لحاظ ساختاری مثلا ساخت یا بازسازی مساجد مدارس و دیگر اماکن کاربردی روستا و چه به لحاظ گسترش دید معنوی و بالا بردن سطح فکری و فرهنگی در روستاها عملکرد موثری داشته و به توسعه و پیشرفت روستاها کمک شایانی کنند.

وی با بیان اینکه مردم روستا در توسعه و آبادانی مناطق روستایی اشاره کرد و یادآور شد: بدون شک اولین افرادی که از توسعه روستا سود می برند خود مردم روستا هستنند و فعالیت آنها در زمینه ارتقا جایگاه روستا از یک منطقه مسکونی کاملا محروم به یک منطقه بهتر به آنها کمک های فراوانی می کند از جمله توسعه سطح آموزشی و فرهنگی روستا می باشند.

جهادگران با مشکلات فراوان، گره از مشکلات اقتصادی باز می کنند

انتهای پیام/ 10165

ارسال نظرات
پر بیننده ها