صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 23 May 2023
همدان-مسئول ستاد اربعین شهرستان همدان گفت: به طور متوسط در هر وعده در آشپزخانه مرکزی ستاد اربعین شهرستان همدان یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ پُرس غذا برای زائران حسینی پخت می‌شود.
کد خبر: ۹۴۵۷۱۹۸
|
۲۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۰

صادق نظری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی اظهار کرد: به واسطه لطف خداوند و عنایت حضرت ولیعصر (عج) در مسیر کربلا به عنوان خادم الحسین (ع) قرار گرفتن در فضای اربعین حسینی موفق شده‌ایم از سال ۹۵ برای تسهیل در امور توزیع غذا برای موکب‌های اباعبدلله الحسین (ع) در سطح استان همدان آشپزخانه مرکزی ستاد اربعین را افتتاح کنیم.

وی با بیان اینکه به طور متوسط در هر وعده در آشپزخانه مرکزی یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ پُرس غذا پخت می‌شود، گفت: این غذا‌ها به مواکبی که آشپزخانه ندارند ارسال می‌شود تا از زائرین پذیرایی شود.

مسئول ستاد اربعین شهرستان همدان با تاکید بر اینکه تمام این اقدام کاملا مردمی و به صورت خودجوش صورت گرفته است، ابراز کرد: آشپزخانه مرکزی اربعین ۱۰ روز به اربعین مانده تا پنج روز بعد از اربعین غذا پخت می‌کند.

وی بیان کرد: خادمانی که در مواکب خدمت‌رسانی می‌کنند به بزم و سفره زیبای ابا عبدالله الحسین (ع) دعوت شده‌اند که نشان از محبت خالص امام حسین (ع) در دل‌های آن‌ها است.

*فعالیت آشپزخانه ستاد اربعین همدان با نذورات مردمی و به صورت خودجوش

مسئول آشپزخانه مرکزی ستاد اربعین همدان نیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان با بیان اینکه این آشپزخانه از ۲۰ شهریور ماه دایر شده است و تا ۳۰ شهریور فعالیت خواهد داشت، اظهار کرد: بانوان اهالی روستای شورین در این آشپزخانه مستقر بوده و خدمت‌رسانی می‌کنند.

مصطفی رضائیان با بیان اینکه ملزوماتی که در این آشپزخانه استفاده می‌شود از نذورات مردمی و به صورت خودجوش است، ابراز کرد: خادمین این آشپزخانه به صورت شبانه روزی فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه موکب امام حسن مجتبی (ع) با همکاری اهالی مردم روستای شورین، روستای تفریجان، قاسم آباد و کوی مزدقینه فعالیت می‌کند، گفت: در آشپزخانه مرکزی ستاد اربعین روزانه در هر وعده یک هزار تا هزار و ۵۰۰ غذای گرم پخت می‌شود و در اختیار مواکب شهرستان قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات