خبرهای داغ:

سواد دیجیتالی والدین رشد کند

کارشناس علوم اجتماعی با اشاره به اهمیت ارتقا سواد دیجیتالی والدین تاکید کرد: والدین باید تا حدودی به فناوری های روز دنیا مسلط باشند تا بتوانند بر روی رفتار فرزندانشان در فضای مجازی نظارت داشته باشند.
کد خبر: ۸۷۴۲۹۸۵
|
۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰
 طاهره امینی در گفتگوییبا اشاره به پیامدهای شبکه های اجتماعی گفت: افزایش استفاده از اینترنت به ویژه شبکه های اجتماعی در کنار اشتغال به کار طولانی والدین باعث ایجاد فاصله بین اعضای خانواده شده است.

کارشناس علوم اجتماعی با بیان اینکه حضور بیش از اندازه در شبکه های اجتماعی، فاصله عاطفی و معنوی زیادی را بین اعضای خانواده ایجاد می کند، خاطرنشان کرد: کاهش مراودات و گفتگوی همدلانه، کمرنگ شدن صمیمت بین زوجین و والدین و فرزندان، خلا عاطفی و کاهش سطح اعتماد از جمله آثار منفی استفاده طولانی مدت از شبکه های مجازی است.

وی با بیان اینکه باید همگام با تکنولوژی روز پیش برویم، تصریح کرد: خانواده ها باید با برنامه ریزی صحیح، مدیریت مناسب حضور خود و فرزندان در شبکه های مجازی، نظارت والدین بر حضور فرزندان در فضای مجازی، حضور کنترل شده در فضای مجازی می تواند در کنار بهره مندی از تکنولوژی روز، کانون خانواده را مستحکم نگه دارند.

امینی با بیان اینکه متاسفانه در کشورمان بیش از حد از شبکه های اجتماعی استفاده می شود، اذعان داشت: استفاده نادرست از این امکانات باعث از بین رفتن بسیاری از حریم ها در خانواده ها شده است به طوریکه در مواردی به بروز اختلافات شدید و حتی طلاق منتهی شده است.

کارشناس علوم اجتماعی با بیان اینکه امروز سهم گفتگوی زوجین با یکدیگر و با فرزندان بسیار کم شده است، خاطرنشان کرد: زن و شوهر احتیاج دارند با هم صبحت کنند و همینطور با فرزندان خود در مورد مسایل روزمره گفت و گو داشته باشند اما استفاده از شبکه های مجازی منجر شده است که فززندان در عالمی دیگر سرگردان و رها شوند.

امینی با اشاره به اینکه شبکه های مجازی ابزار جنگ نرم دشمن هستند که هدف آن نابودی خانواده هاست، تصریح کرد: تنوع طلبی عاطفی و جنسی، افت اخلاقی، انزواطلبی و پرخاشگری از جمله آثار و پیامدهای منفی استفاده کنترل نشده از فضای مجازی است.

وی با بیان اینکه ارتباط از طریق فضای مجازی در سال‌های اخیر جایگاه قابل توجهی در بین نسل جوان جامعه ما پیدا کرده است، تصریح کرد: شبکه های اجتماعی در شکل دهی به هویت نقش دارند و حتی روی ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جوامع هم تأثیرگذارند.

کارشناس علوم اجتماعی خاطرنشان کرد: ارتباطات سالم در فضاي مجازي و لزوم هوشياری جوانان و خانواده‌ها نسبت به تهديدات فضاي مجازی در درجه‌ نخست اولويت قرار دارد.

امینی با اشاره به اهمیت ارتقا سواد دیجیتالی والدین تاکید کرد: والدین باید تا حدودی به فناوری های روز دنیا مسلط باشند تا بتوانند بر روی رفتار فرزندانشان در فضای مجازی نظارت داشته باشند تا بتوانند از انجام بسياری از جرايم و ارتباطات پنهانی آنان جلوگيری کنند.

انتهای پیام/ل

ارسال نظرات
آخرین اخبار