۴۰ هزار نفر ساعت آموزش حضوری معلمان جهادگر در مناطق محروم لرستان

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان لرستان گفت: در جریان پویش لبخند رضایت40 هزار نفر ساعت حضور معلمان جهادگر در مناطق محروم و صعب‌العبور را داشتیم .
کد خبر: ۹۳۳۶۴۶۱
|
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۳

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، حسن حجت‌پور در ارتباط با اقدامات بسیج فرهنگیان در جریان اجرای پویش لبخند رضایت از ابتدای مهر ماه سال ۹۹ اظهار کرد: بخشی از اقدامات انجام شده در جریان این پویش شناسایی و معرفی معلمان جهادگر بود که در ایام کرونا اقدامات مؤثری همچون حضور و آموزش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در مناطق صعب‌العبور و عشایری را بر عهده گرفتند.

وی ادامه داد: به‌طورکلی فعالیت‌ها در جریان این پویش در دو بخش آموزشی و کمک‌های مؤمنانه خلاصه می‌شد که در موضوع کمک‌های مؤمنانه از مهر ماه تا پایان سال حدود ۵ هزار بسته معیشتی تهیه و در اختیار خانواده‌های نیازمند وابسته به دستگاه تعلیم و تربیت قرار گرفت. همچنین ۱۵۰ نفر از فرهنگیان استان که دارای مشکلات معیشتی بودند نیز شناسایی و توسط اداره کل آموزش و پرورش و سپاه استان کمک‌هایی را دریافت کردند.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان استان لرستان تهیه ۶ هزار بسته لوازم‌التحریر و ۲۰۰ گوشی و تبلت و توزیع در میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار را از دیگر اقدامات بخش کمک‌های مؤمنانه پویش لبخند رضایت دانست.

حجت‌پور در ارتباط با فعالیت‌های آموزشی در قالب پویش لبخند رضایت نیز بیان کرد: این خدمات آموزشی در سه بخش مربوط به دانش‌آموزان، والدین و معلمان بود. در بخش آموزش مربوط به دانش‌آموزان، ۴۰ هزار نفر ساعت حضور معلمان جهادگر در مناطق محروم و صعب‌العبور را داشتیم که فرآیند آموزش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و فاقد اینترنت را بر عهده گرفتند.

وی خدمات آموزشی مربوط به معلمان را آشنایی آنها با موضوع سواد رسانه‌ای دانست و افزود: بحث آموزشی مربوط به والدین هم به امور مشاوره‌ای اختصاص یافت که چگونه در فضای مجازی دانش‌آموزان را در فرآیند آموزش کمک کنند.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان استان لرستان تصریح کرد: حدود ۱۱ هزار دانش‌آموز بی‌بضاعت در جریان پویش لبخند رضایت در استان شناسایی و از خدمات آموزشی بهره‌مند شدند.

حجت‌پور میزان کمک‌های نقدی و غیرنقدی جمع‌آوری شده را در بازه زمانی ۶ ماهه از مهر تا اسفند در استان لرستان را به ترتیب یک میلیارد و ۴ میلیارد و ۸۵ میلیون تومان دانست.

وی در پایان فعالیت‌هایی همچون راه‌اندازی ۱۸ کارگاه تولید ماسک، ضدعفونی اماکن، برگزاری مجازی اردوهای راهیان نور از طریق شبکه شاد را نیز از دیگر اقداماتی دانست که از زمان شیوع کرونا در با همت سازمان بسیج فرهنگیان استان لرستان و معلمان جهادگر به انجام رسید.

انتهای پیام/

ارسال نظرات