مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس:

نمایندگان مجلس نیازمندی‌های خانواده‌های شهدا و ایثارگران را در بودجه ۱۴۰۲ در نظر بگیرند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با اشاره به اینکه شرایط پیش‌بینی شده پاسخگوی نیاز‌های خانواده‌های شهدا و ایثارگران نیست، از نمایندگان خواست در تنظیم بودجه سال ۱۴۰۲ این مهم را مورد توجه قرار دهند.
کد خبر: ۹۴۸۲۳۰۵
|
۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از شیراز، سردار بیانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در عصر جدید، جوامع گوناگون با شارش اطلاعاتی غول‌های رسانه‌ای دنیا مواجهند که در راستای اهداف و سیاست‌های رسانه‌های بیگانه و امپریالیسم جهانی است.

وی با بیان اینکه در چنین فضایی رسانه‌های ما فعالیت می‌کنند و فضایی سخت و دشوار را پیش رو دارند، تصریح کرد: هدایت مردم در این فضا که مردم در معرض اخبار غالبا دروغ هستند، رسالتی سنگین است.

بیانی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در موارد مختلف که فضا سخت و عرصه تنگ است و در عین حال تاکید دارند که خدا با ماست، ادامه داد: امروز و در فضای سخت رسانه‌ای هم همینطور است و اگر با خدا باشیم، قطعا خدا با ماست. مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: در این عرصه سنگین اطلاع‌رسانی که دشمن همه چیز در اختیار دارد، راه موفقیت در قرآن آمده که با تقوایی الهی می‌توان به این موفقیت رسید.

سردار بیانی با اشاره به اینکه نگاه افراد علمی جامعه نسبت به خانواده شهدا این است که هرچه امکانات است، متعلق به این خانواده هاست ، تاکید کرد: ما شرمنده این خانواده‌ها هستیم چراکه واقعا نمی‌توانیم جوابگوی نیازمندیهایشان باشیم.

وی با تاکید بر اینکه ذ پنج عرصه عقب ماندگی‌های حدی در حوزه خانواده‌های شهدا و ایثارگران داریم، درمان، مسکن، اشتغال، معیشت و فرهنگی را این پنج عرصه عنوان کرد و گفت: مثلا در حوزه مسکن تاکنون ۱۸ هزار و ۵۰۰نفر از فرزندان و همسران شهدا و جانبازان طبق ضوابط شرایط دریافت زمین یا مسکن را دارند نه زمین و نه مسکن را دریافت نکرده‌اند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با اشاره به اینکه ۹هزار نفر هم در حوزه اشتغال در نوبت هستند، ادامه داد: برخی از جانبازان و فرزندانشان علی‌رغم پیگیری های متعدد از دستگاه‌های متکفل، تا به امروز نیاز شغلیشان برطرف نشده است.

بیانی به معیشت جانبازان اشاره کرد و افزود: جانبازان در این حوزه به چند گروه تقسیم می‌شوند که عده‌ای شاغلند و درآمدی دارند که بنیاد برای این افراد حقوقی پیش‌بینی نکرده است. اما جانبازانی که ازکارافتادگی دارند و در اداره‌ای هم شاغل نیستند، با تایید کمیسیون‌های تخصصی، از بنیاد حقوق می‌گیرند که مبلغ پایینی است و جوابگو نیست، از این‌رو ما در استان و کشور پیگیر رفع نیازمندیهای معیشتی این گروه هستیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با بیان اینکه امیدواریم نمایندگان در بودجه سال پیش‌رو این نیازمندیها را درنظر بگیرند، به بحث درمان جانبازان اشاره کرد و گفت: انسانهای سالم در پیری، به سمت مریضی می‌روند، جانبازان که عارضه‌های مختلف را در جسم دارند، بیشتر دچار افت قوای جسمانی می‌شوند.

نمایندگان مجلس نیازمندی‌های خانواده‌های شهدا و ایثارگران را در بودجه ۱۴۰۲ در نظر بگیرند

وی گفت: اعتبارات قابل توجهی پیش‌بینی شده و سعی در کاهش درد و آلام این عزیزان دارد، اگرچه نتوانسته ایم تاکنون پاسخگوی این نیازها باشیم.

بیانی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از شهادت مرد خانواده، باید مراقبتهایی برای فرزندان و افراد خانواده پیش‌بینی کند و مسئولیت دارد که در راستای همه نیازهای مادی و معنوی فرزندان شهدا تا آنجا که میسر است، فعالیت کند؛ اگرچه قصورهایی هم بوده که قطعا عمدی نیست.

وی با اشاره به نامگذاری سالروز شهادت ام‌البنین به عنوان روز تجلیل از همسران و مادران جانبازان و شهدا، این نامگذاری را بسیار مناسب عنوان کرد و گفت: در استان فارس هم در چند روز گذشته مراسماتی برای گرامیداشت این روز برگزار کردیم تا اعلام کنیم که قدردان تلاشها و ایثارگری های این عزیزان هستیم.

وی با اعلام برگزاری ویژه برنامه استانی تجلیل از مادران و همسران شهدا و ایثارگران در روز یکشنبه ۱۸دی‌ماه در تالار آزادی شیراز، تصریح کرد: در حادثه کربلا، با داستان فداکاری مادران، خواهران و همسران شهدا مواجه هستیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس همچنین در ارتباط با شناسایی شهدای گمنام که در شهرهایی غیر از شهر خود دفن شده‌اند، تصریح کرد: کمیته تفحص شهدا کماکان فعال است و وقتی جسدی پیدا می‌کنند، ابتدا آزمایشات دی‌ان‌ای انجام می‌شود و قبل از تشییع و تدفین هویتشان مشخص می‌شود، اما عده‌ای علی‌رغم این آزمایشها، هویتشان مشخص نشد و به عنوان گمنام تشییع و تدفین شدند، اگرچه این آزمایشها هم در جریان است و ممکن است پس از تدفین هویتشان مشخص شود.

وی با تاکید بر اینکه مشخص است که مدام شهید در کدام نقطه دفن می‌شود، ادامه داد: ممکن است بعد از سالها با این آزمایشها هویت شهیدی مشخص شود که در صورت تمایل خانواده به انتقال شهید به شهر خود، با اذن مراجع تقلید، نبش قبر شده و جسد مطهر به جای جدید منتقل می‌شود، اگرچه این موارد بسیار نادر است.

بیانی با یادآوری اینکه دو شهید استان فارس اخیرا شناسایی شده که در استانی دیگر دفن شدند، تصریح کرد: خانواده‌های این شهدا برای زیارت قبور مطهر را عازم کردیم، اما تقاضای انتقال اجساد مطهر را ندارند.

وی با اشاره به اینکه معدل استان فارس در ایثارگری، رتبه سوم کشور است، ادامه داد: کمک در نگهداری و ساماندهی گلزارعای شهدا به شهرداری‌ها واگذار شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار