نماینده، ولی فقیه در کردستان:

ضرورت ارتقای تحصیلی و جایگاه علمی روحانیون

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: ارتقای تحصیلی و جایگاه علمی روحانیون ضروری است که در این ارتباط در بسیاری از شهر‌ها مدرسه علم دینی وجود دارد و در سنندج هم برای این منظور مدرسه قبا و مرکز تخصصی احداث شده است.
کد خبر: ۸۹۶۷۵۰۹
|
۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۸
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، نماینده، ولی فقیه در کردستان در جمع ائمه جمعه و جماعات شهرستان بانه گفت: امسال یازده میلیارد ریال برای تکمیل مدرسه علوم دینی بانه اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار آرباباخبر، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی نماینده، ولی فقیه در استان کردستان و همچنین نماینده مردم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری امروز در نشست با ائمه جمعه و جماعات شهرستان بانه با اعلام این خبر اظهار داشت: تاکنون ۷ میلیارد ریال برای تکمیل مدرسه علوم دینی بانه هزینه شده و در سال جاری نیز حدود ۱۱ میلیارد ریال دیگر به این منظور اختصاص یافته است.

وی افزود: برای تکمیل مدارس علوم دینی در مریوان و سقز و کامیاران نیر اعتبارات قابل ملاحضه‌ای در نظر گرفته شده است بطوریکه برای تکمیل مرکز علوم دینی سقز ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال و برای شهرستان‌های مریوان و کامیاران نیز هر کدام یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان کردستان تامین این مبالغ را از محل اعتبارات بودجه حوزه‌های علمیه در بخش عمرانی برشمرد.

آیت الله شاهرودی: تامین آتیه، مسکن، اعطای مدارج علمی معادل، احیا و ایجاد حوزه‌های علوم دینی از مهمترین برنامه‌های پیش رو در زمینه بهبود وضعیت روحانیون اهل سنت عنوان کرد و افزود: اگر چه همه این مشکلات تا حدودی وجود دارد، اما گام‌های مناسبی تا کنون در رفع این مشکلات برداشته شده است.

وی تحت پوشش قرار دادن روحانیون در بیمه تامین اجتماعی؛ حل مشکل سربازی طلبه‌های اهل سنت و تلاش برای افزایش درآمد روحانیون با ایجاد زمینه اشتغال در دانشگاه‌ها و مدارس با اقامه نماز در این مراکز و یا تدریس از جمله این اقدامات برشمرد.

نماینده رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: خدمات در حوزه‌های علمیه اهل سنت و شیعه بطور مساوی ارائه می‌شود و همه روحانیون شهریه‌ای ثابت دریافت می‌کنند که علاوه بر این روحانیون در قبال خدمات و کار‌های متفرقه‌ای جدا از درس خواندن حقوق جداگانه‌ای نیز می‌گیرند.

وی افزود: ایجاد و راه اندازی مرکز تخصصی امام شافعی توسط شورای برنامه ریزی علوم حوزوی اهل سنت در زمینه ارتقاء تحصیلی طلبگان برای کسب سطوح سه و چهار برشمرد و گفت: این مراکز حوزوی هستند، ولی مدرک دانشگاهی به طلبه‌های فارغ التحصیل ارائه می‌دهد.


انتهای پیام/7727
ارسال نظرات
آخرین اخبار